What People Say


Anna


Donderdag (...) lijkt een keerpunt in mijn leven, de rust die ik nu ervaar, de flitsende gedachten, de gevoelens, ze gieren allemaal door mijn lichaam.

De aanloop naar deze toestand, 21 oktober een koffiegesprek met Miss Mercy in Deventer, dit naar aanleiding van mijn ontdekking van de advertentie "Feminisation - take a walk on the wild side!" op sexjobs. Resultaat een afspraak voor een sessie op donderdag (...)

Daarna een maand van twijfels, fantasieƫn, besluiten wel-doen-niet-doen, het is wel veel geld, ben ik niet te oud kortom een heerlijke aanloop naar een prachtige ervaring.

De sessie zelf was indrukwekkend, de start met (...)emotionele landing waarin ik mij ternauwernood kon bedwingen om niet te gaan dansen op de de muziek van Nick Cave. De spanning ebde weg, ik bleef wel zenuwachtig, wilde de dingen te snel doen.

"Ik moet mij realiseren dat de wereld voor een vrouw anders is, minder directe daadkracht maar rust en de situatie over je heen laten komen. Ik moet mij meer ontvangend opstellen en de regie aan Miss Mercy overlaten".

Het vertrouwen groeide maar de high heels brachten mij weer aan het wankelen.

"Het wordt een lange weg naar Feminisation, een droom gaat werkelijkheid worden".

De make-up werd een prachtig kunstwerk, de gevoelens die ik ervaarde tijdens deze scheppende creatie gaf mijn intimiteit, vertrouwen en zekerheid. Daarna de metamorfose, een wervelwind van gevoelens en verwondering, ben ik dat?

De foto's, een fotogenieke houding en standje kunnen in nemen, soms een lichamelijke krachttoer en soms heel natuurlijk. Met de aanwijzingen van Miss Mercy komen de foto's tot stand

"Nog veel oefenen, zoeken naar een natuurlijke glimlach en een soepele lichaamshouding"

Tot zover kon ik het nog begrijpen en volgen, heerlijk die trotse gevoelens van dit kan ik.

Maar dan een voor mij ongekende ervaring, ik werd overstelpt door een reusachtige golf van intimiteit die Miss Mercy over mij uitstortte. Verwarring, dankbaarheid dat dit mij mocht overkomen, het heerlijke gevoel van lichamelijk contact, dat mij in een liefde volle trance bracht, waaraan ik mij niet kon onttrekken. Ik werd door Miss Mercy meegevoerd naar een ongekende ervaring.

Ja, dit was werkelijk een "take a walk on the wild side".

Voor mij een prachtig intiem geschenk waar ik nog veel aan en over zal denken en een kostbare herinnering die ik zal blijven koesteren.

Ik moet nog veel leren hoe ik mij als mens moet gedragen en hoop dat Miss Mercy mijn leermeesteres wil zijn.

X Anna


Babe


"Hallo Miss Mercy,

Wat een geweldige ervaring heb ik bij u mogen ervaren! Al een hele tijd gaat er een gedachte door m'n hoofd met de vraag hoe het zou z'n en voelen om als man een vrouw te z'n......

Na een tijdje op het internet gezocht te hebben op verschillende sites kwam ik een advertentie tegen van MM. (...)Na wat berichtjes heen en weer over de mogelijkheden en wat ik graag zou willen z'n we tot een afspraak gekomen om MM te mogen gaan ontmoeten voor een sessie.

(...)

De dag van de ontmoeting was eindelijk aangebroken. Met m'n baby zacht geschoren wangen stapte ik in m'n auto en reed vanuit het zuiden richting Deventer. Hoe dichter ik in de buurt kwam van Deventer hoe meer gedachtes en spanningen gingen er door m'n lichaam. Wat zou ze met me gaan doen?

Hoe zou ik eruit zien als vrouw?

En zo waren er nog meer gedachtes die rond gingen. (...) Bij het zien van MM werd m'n eerste gevoel bevestigd met het goede gevoel wat ik al had toen ik haar advertentie las. MM ging me voor naar haar studio. Eenmaal binnen werden de tassen vol make-up, kleding enz neergezet en vroeg ze me te gaan zitten op een stoel die er al stond. MM ging tegenover me zitten en we hadden een gesprekje over wat ik graag wou. Ze zag en voelde m'n "gezonde" spanningen. Op welke manier weet ik niet, maar ze kreeg de rust terug in me en alles van het dagelijkse leven viel als een blok van me af pfffff wat een rust was er ineens. (...)

Woooow wat kwam er een hoop tevoorschijn zeg. Ik denk dat menig vrouw jaloers op me zou z'n dat ik daar zat met al die make-up naast me. Ben je klaar voor je transformatie tot vrouw vroeg ze me? Met een duidelijke JA gaf ik antwoord. Dan gaat het nu gebeuren....... (...)

MM begon met een mooie laag make-up op m'n gezicht aan te brengen. (...) Steeds als ze iets had gedaan bij me dan kon ik aan haar reactie zien dat het gewenste resultaat steeds beter werd. (...)

MM had een keuze gemaakt. Ik kreeg een zwarte net panty aan met een diep roode lange jurk. In die jurk hoorde natuurlijk het vrouwelijke deel......ik kreeg geweldig borsten die als echt aanvoelde. MM zocht er een bijpassende pruik bij zodat het plaatje compleet was. MM was zeer tevreden met het resultaat wat ze van Babe had gemaakt. Nu was het tijd om mezelf als de vrouw Babe genaamd te mogen zien......(...) En?.....vroeg MM aan me. Het enige wat ik kon zeggen was: geweldig!!!! Als ik als man Babe zou tegen komen zou ik me nog 3x omdraaien en naar haar blijven kijken. MM maakte wat mooie foto's van Babe voordat er een ander outfit aangetrokken zou worden. Er volgde nog een aantal andere outfits met bijpassende pruik. Natuurlijk werden ook daar foto's van gemaakt. (...)

MM is een geweldige vrouw die de ware vrouw uit een man kan halen. De rust die ze kan brengen en vasthouden is een gave, maar ze heeft echt er een hele hoop. Deze ervaring die ik met MM heb gehad blijft me nog echt heel heel heel lang bij. MM is een vrouw die de tijd neemt voor de transformatie en zeker niet van het vlugge afgeraffeld werk. Als man de gedachte om eens een vrouw te z'n dan zou ik zeggen; twijfel niet langer en zoek MM eens op en je krijgt er geen spijt van.

Ik ben zeker van plan om nogmaals een sessie met MM te plannen. De volgende sessie zou ik richting de stoute kant willen gaan. De slet in Babe naar boven laten komen door MM lijkt me ook geweldig.

MM super bedankt voor deze geweldige ervaring die me nog heel lang bij zal blijven! Over een tijdje ga ik MM zeker weer opzoeken voor een vervolg van Babe......

Groetjes,

Babe uit het zuidenšŸ˜˜."


M.


Miss Mercy heeft een gave. De gave om je inner girl naar buiten te laten komen. Haar make up skills zijn geweldig. Ze laat je jouw diepste verlangens onderzoeken, speels, slutty en verre van onschuldig.

M. uit Den Haag


CFM


Hallo Mercy,.

Ik had heel erg de behoefte om een keer als vrouw te worden gemaakt.

Het was een beetje drempel en ik wil altijd teveel in een te korte tijd.

Maar je nam me mee naar je bed, ik kon niet anders als me fijn in je handen te voelen, was vertrouwd en je was lief voor me.

Had niet verwacht dat je zo ver zou gaan in de make-up, zelfs de wimpers werden niet overgeslagen! Ondanks dat je alles deed, ging de tijd snel. Ik kon je goed aanraken wat ook prettig was. Vond dat je het met veel overgave deed, vond het heel bijzonder en voelde fijn tegen je aan. Ik denk altijd teveel na, dus geen bondage, geen plugje, maar puur Femdom, niet goed over nagedacht, maar wat heb je me meegenomen! Het leren lopen, zitten, gedragen en de heerlijke soep die ik ook nog van je kreeg.

Je lette totaal niet op de tijd, alsof ik bij een vriendin op visite was! Ik vond het een hele mooie ervaring waar ik fijn op terug kijk.

Ik denk dat ik graag nog een keer zou willen doen, alleen iets meer erotiek of speelgoed zou ik willen dan.

Ik had dat ook niet aangegeven, je hebt het fantastisch gedaan! Dankjewel daarvoor.

De keer erna met je vriendin was ook heel bijzonder, daar had ik juist meer metamorfose verwacht, maar deze zetting was weer totaal anders, leuk de diversiteit tussen jullie 2! Vond het jammer dat ik me niet 100% kon geven, maar ook hier weer totaal geen tijdsdruk! Zo mooi en ook weer een een bijzondere ervaring die ik niet snel meer mee zal kunnen maken!

Deze 2 ervaringen doen me vaak terugkijken naar een leuke ervaring, helaas kan ik dit niet vaak doen, maar als het weer kan, dan kom ik graag naar Deventer.

Wat een vertrouwen, vakkennis en geenszins een moetje, maar ik zie jou ook genieten en dat geeft een warm en oprecht gevoel, je kan jezelf zijn zonder ongemakkelijk te voelen.

Je bent een mooi persoon die rechtstreeks in je šŸ¤ blijft zitten, al zie ik je 2 jaar niet!šŸ˜˜šŸ˜˜

CFM uit Nederland