About You

De gedachte om een keer een superleuk slipje te dragen, windt je op. Zulke gedachten heb je vaker, misschien wel steeds vaker... Je hebt zelfs geëxperimenteerd met een bh en kousen. Oh wat voelde dat ondeugend, lekker en sexy!

En make up. Tja... dat lijkt een toverkunst. Je mooie benen zien er uit als een "Million dollar" in kousen en op stiletto's, maar je make up... kan beter (zacht uitgedrukt).

Denk je...Hoe zou ik me voelen met kleren die passen? Met mooie lingerie? Met lang haar? Lange nagels?

Met mooie borsten? Je weet hoe geweldig kousen aanvoelen als je met je hand erover glijdt... Hoe lekker voelt de string tussen je billen. En de borsten? Pfff... hot!

Sommige mensen willen een keer hun fantasie uitleven. In hun feminine een kinky avontuurtje beleven. Sommige dromen dagelijks over vrouw zijn. De bewondering, de macht... Sommige nemen zelfs rigoureuzere stappen richting seks-change. Lang en moeizaam proces.... maar als dat jou nu van Assepoester naar een Princess omtovert...

Tot welke groep hoort jij... doet er niet echt toe. Ik zou met mijn toverstokje aka poederkwast (en andere attributen ) een super mooie Princess, slet, dame, femme fatale, meisje, dominatrix, harten verslinder, sexy milf... of van welke feminine flavour je droomt ... maken.

Wees gerust, wetende dat ik niet oppervlakkig werk lever, (dit is geen sissy) maar ik neem je op reis naar je innerlijke feminiene zelf en dat kost tijd. Minimaal 3 uur. Je gaat door een transformatie in je uiterlijk maar ook in je innerlijke. En als het zover is dan gaan we los! Lunchen in de stad? Naar de club? Dolfin-sex? Of welke andere ondeugende avontuurtjes heb je in gedachten?

Of wil je aan mijn schandpaal geketend worden met een blinddoek voor je ogen? Wat word het? Take a walk on the wild side, honey.

Je wilt mooi zijn, gepamperd, je vrouw voelen, bewonderd, ontvangen ipv geven? Hoe voelt het om verleid te worden? Genomen te worden? Een lustobject te zijn?

In overgave zijn en ontspannen in vrouwelijke energie?

Welke feminine flavour wordt het?

Wil je het stoute schoolmeisje zijn?

Slutty Britney?

Een diva?

Femme Fatale?

Een Princess?

Een slet?

Een dominatrix?

A classy lady?

A men eater?